perjantai 29. huhtikuuta 2016

Pravana Vivid Colors- class


Lähde: www.facebook.com/pravapro

Maanantaina 25.3. meillä oli taas uusi demotunti. Päivän aiheena olivat Pravanan Vivid Colors- suoravärit. Tunti oli mukava ja erittäin ajankohtainen, sillä fashioncolorit ovat nyt erittäin muodissa ja sateenkaaritukkaa tulee joka tuutista. Guy Tang, varmaankin hiusalan kuuluisin somettaja, on tuonut esille näitä Pravanan supersuosittuja suoravärejä. Oli kiva tutustua väreihin, sillä Pravana ei ole Suomessa kovin tunnettu, sillä sitä on alettu tuomaan maahan vasta muutama kuukausi sitten.


Lähde: www.facebook.com/pravanapro

Pravanan Vivid Colors- värit ovat siis suoravärejä, jotka kestävät hiuksen kunnosta riippuen joko yhden pesun tai lähtevät irti vasta saksilla leikkaamalla. Ne levitetään puhtaaseen, esivaalennettuun, kuivaan tukkaan, jotta saadaan mahdollisimman kirkas ja kestävä lopputulos. Vaikutusaika on 20-30 minuuttia, eikä lisälämpöä tarvita.




Pravanan Vivid Colors- sarjaan kuuluu neljä väri luokkaa: perinteiset Chromasilk Vivids, Chromasilk NEON, Chromasilk Pastels ja uusi Chromasilk Vivids Locked-In, värisarjaan kuuluu myös additivet eli lisävärit clear ja musta. 




Perinteiseen Vivids- sarjaan kuuluu kymmenen väriä aina sinisestä keltaiseen. Chromasilk NEON- värejä löytyy viisi ja niiden tulisi ilmeisesti hohtaa UV-lampun valossa ja olla muutenkin erityisen kirkkaita, sekä räikeitä. Pastels- sarja on tyylilleen uskollinen puuterinen ja hempeä, näitä sävyjä löytyy myös viisi.

Uusi Chromasilk Vivids Locked-In- sarja sai tuona päivänä suurimman huomioni ja mielenkiintoni heräämään. Locked-in eroaa perinteisistä Vividseistä sillä, että se ei värjää viereisiä hiuksia hiuksia pestessä. Värillä voi siis värjätä esimerkiksi vaaleisiin hiuksiin yksittäisiä raitoja pelkäämättä sitä, että muut hiukset värjääntyisivät asiakkaalla kotona. Locked-In värit eivät siis sekoittaudu keskenään niitä hiukseen levittäessä, joten hiuksiin voi luoda hyvin mielikuvituksellisia kuvioita: raitoja, eri värejä vierekkäin, neliöitä, leopardikuvioita, vain mielikuvitus on rajana!




Oli kivaa päästä tutustumaan kyseiseen sarjaan, koska sen suosio Suomessakin vain kasvaa ja kasvaa kohisten. Mielestäni on hyvä tietää erilaisia värisarjoja ja löytää niistä se itselleen mieluisin työväline. Pravanan Chromasilks Vividsit vaikuttivat kyllä oikein mieluisilta ja luovilta väreiltä, itse ehkä olen kuitenkin jo päässyt hieman irti sateenkaaritukka ja pastelliväritrendistä. Toisaalta uusi farkkutukkamuoti kuulostaa erittäin hienolta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti