sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Arrival to the destination

Saavuimme Kanadaan 9.4. myöhään illalla Suomen aikaa, Kanadassa kello oli noin neljä päivällä. Lennot olivat pitkiä, mutta ne menivät oikein hyvin, eikä niiden kanssa ollut mitään ongelmia.



Saavuimme koko porukka Helsinkiin perjantai-illalla, sillä lentomme lähti lauantaina aikaisin aamulla. Tulimme kaikki mitäkin kyytiä, minä lentokoneella, Tilda bussilla ja jyväskyläläiset junalla. Menimme syömään ja tutustumaan perjantaina, jotta olisi mukava lähteä aikaisin aamulla matkaan. 

Herätyskello soi klo 4 aamulla, koska lentomme lähti jo klo 7. Lensimme ensin Helsingistä Amsterdamiin ja sitten Amsterdamista Torontoon, josta lähti vielä yksi jatkolento Winnipegiin. Matkustus kesti yhteensä noin 20 tuntia, perillä oli iloisia, mutta väsyneitä tyttöjä!






Lentokentällä vastassa oli meidän perheen hostäiti ja vanhin heidän lapsistaan. Meidän koko perhe on todella mukavia ja ystävällisiä ihmisiä. Kävimme syömässä paikallisessa A&W pikaruokaravintolassa ja maistoimme heti paikallista limsaa: root beeriä. Ei ollut ehkä niin minun makuuni, mutta oli mukava maistaa jotakin uutta.

Asumme siis yhden jyväskyläläisen tytön, Tarun kanssa samassa perheessä. Söimme illallista klo 19 ja laitoimme Tarun kanssa heti kahdeksalta nukkumaan, sillä olimme aika väsyneitä. Heräsin itse ensimmäistä kertaa klo 2, eikä meinannut enää uni maistua. Sain kuitenkin unia jatkettua ja nyt kello onkin jo ruhtinaalliset seitsemän. Heräsin 05:35 ja päätin nousta ylös. 



Olen todella innoissani matkasta ja on todella ihanaa päästä tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Maanantaina meitä odottaa kampuksen esittely ennen  varsinaista koulua, siitä tulee varmaan mukavaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti