tiistai 3. toukokuuta 2016

8 asiaa miksi rakastaa Winnipegiä


❤ Tim Hortons - tuo Kanadan lahja maailmalle.Winnipegistä näitä ihania kahviloita löytyykin kokonaiset 26 kappaletta. Hyvää kahvia ja ihania leivonnaisia, jotka eivät ole hinnalla pilattuja. Tätä tulen kaipaamaan Suomessa.


Lähde: www.vancitybuzz.com/wp-content/uploads/2015/06/tim-hortons-donuts-display-984x500.jpg

❤ Polo Park - on Winnipegin suurin kauppakeskus, joka pursuaa ihania liikkeitä ja kauppoja, joita Suomessa ei ole. Tänne hurahtaa helposti suurin osa rahoista ja ajasta.


❤ Winnipeg on suurimmaksi osaksi laatikkomaisia taloja täynnä, mutta se sisältää myös paljon vanhoja kirkkoja ja muita ihastuttavia rakennuksia.


 Lähde: readreidread.files.wordpress.com/2010/12/holy-trinity.jpg


Lähde: www.planetware.com/photos-large/CDN/canada-winnipeg-legislative-building.jpg


Lähde: media.winnipegfreepress.com/images/CB-UnionStation-int.jpg

❤ A&W - on kuin paikallinen Hesburger. Täältä saat hyvät hampparit, joiden kylkeen voi ottaa bataattiranskalaiset ja paikallista limsaa root beeriä. Taatusti parempaa kuin McDonalds ja taatusti Kanadalaista.


Lähde: shawglobalnews.files.wordpress.com/2015/07/aw.jpg?quality=70&strip=all&w=720&h=480&crop=1

❤ Ihmiset rakastavat jääkiekkoa yhtä paljon kuin suomalaiset - melkein jokainen Winnipegiläinen tuntee Teemu Selänteen, vaikkei Suomi olisikaan niin tuttu maa. Täällä suhtaudutaan jääkiekkoon yhtä intohimoisesti kuin Suomessa. Winnipeg Jetsien mainoksia on näkyvillä monessa paikkaa ja kauppoja, joissa myydään eri joukkueiden vaatteita, löytyy joka kauppakeskuksesta.


Lähde: media.winnipegfreepress.com/images/6725319.jpg

❤ The Forks, kun kaupungin laatikkomaisuus alkaa ärsyttää, niin mene käymään The Forksissa. Alueelta löytyy ihania ravintoloita ja muuta nähtävää.


Lähde: www.tourismwinnipeg.com/uploads/ck/images/forks.jpg


Lähde: travelobservers.com/wp-content/uploads/2015/10/7754015050_6c231ef9c9_b.jpg

❤ IKEA, pala kotia 6500km matkan takana. Jos tunnet koti-ikävää, astu vain tuttuun ja turvalliseen IKEA:an ja ikävä alkaa helpottaa.


Lähde: ecatacutan.files.wordpress.com/2013/02/ikea_2154160b.jpg

❤ Nalle Puh, tuo Winnipegin lahja maailmalle. Nalle Puhin esikuva Winnie-karhu (kokonimeltään Winnipeg) on alkujaan lähtöisin Winnipegistä.


Lähde: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ac/Harry_Colebourne_and_Winnie.jpg/200px-Harry_Colebourne_and_Winnie.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti